За нас
Blue Star Luxury Hotel

Предлага на своите гости неповторимо усещане за топлина, лукс и елегантност в детайла. Съчетава пространства с модерен дизайн и дискретно приятелско обслужване, като зарежда с положителна енергия и спокойствие.

Хотелът разполага със 63 стаи и 2 апартамента, предлагащи всички удобства за почивка след натоварен работен ден или пътуване. Хотелът е разположен в непосредствена близост до най-големият търговски център в София – ПАРАДАЙЗ МОЛ, както и на минути от централната градска част на столицата. За сигурността и спокойствието на гостите, достъпът до етажите се осигурява чрез индивидуална ключ карта.

5

Рейтинг базиран на получени ревюта

Blue Star Luxury Hotel - Хотел София
Blue Star Luxury Hotel - Хотел София
Blue Star Luxury Hotel - Хотел София
Blue Star Luxury Hotel - Хотел София
Blue Star LuxuryHotel
Видео разходка
Нашите услуги
Удобства в хотела

В хотела ни предоставяме разнообразни удобства, включително модерен фитнес център, изискан ресторант и професионално оборудвани конферентни зали, за да удовлетворим различните нужди и желания на нашите гости.

Конферентна зала

Конферентна зала

Залата е разположена на мецанин етаж в близост до Лоби бар. Със своето модерно оборудване, тя е подходяща за провеждане на семинари, бизнес срещи, обучения, семейни тържества. Залата е с капацитет до 80 места. За провеждане на работни срещи сме осигурили мултимедия, екран, флипчарт, безжични микрофони и озвучаване. Предлагаме изкушаващи кафе паузи и работни обяди.