Добре дошли
Blue Star Luxury Hotel

Хотелът предлага на своите гости неповторимо усещане за топлина, лукс и елегантност в детайла. Съчетава пространства с модерен дизайн и дискретно приятелско обслужване, като зарежда с положителна енергия и спокойствие.

Хотелът разполага със 63 стаи и 2 апартамента, предлагащи всички удобства за почивка след натоварен работен ден или пътуване. Хотелът е разположен в непосредствена близост до най-големият търговски център в София – ПАРАДАЙС МОЛ, както и на минути от централната градска част на столицата. За сигурността и спокойствието на гостите, достъпът до етажите се осигурява чрез индивидуална ключ карта.

5

Рейтинг базиран на получени ревюта

Blue Star Luxury Hotel - Хотел София
Blue Star Luxury Hotel - Хотел София
Blue Star Luxury Hotel - Хотел София
Blue Star Luxury Hotel - Хотел София
Разгледайте
Стаи & Апартаменти

Хотелът разполага с 63 модерно обзаведени стаи, в които интериорът предполага релакс  и спокойствие в компанията на чаша топло кафе или чай комплимент от хотела. Стаите са оборудвани с легло king size, За семейства или близки приятели са  стаите ни  с междинна врата.  За ценителите на простора и комфорта на разположение са два апартамента състоящи се от две помещения и с чудесен изглед.

BLUE STAR LUXURY HOTEL
Видео обиколка
Удобства
Удобства в хотела

В хотела ни предоставяме разнообразни удобства, включително модерна фитнес зала, изискан ресторант и професионално оборудвана конферентна зала, за да удовлетворим различните нужди и желания на нашите гости.

Отзиви

Какво казват нашите клиенти?
Открийте
Мероприятия и събития

Хотелът и ресторантът са предпочитано място за провеждане на фирмени, лични събития и тържества. Ние имаме професионално обслужване при провеждане на конференции.

Блог
Забележителности

Последни и важни тенденции, които да подобрят престоя ви в нашия хотел. Вижте как събитията, които организираме създават незабравими моменти за нашите гости. Запознайте се със забележителности в София и района, които ще обогатят вашия престой в нашия хотел. Разгледайте уникалните места на Столицата, попитайте на Рецепция за организиране екскурзии и направете неповторимо изживяването си в хотела.